Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2110 beoordelingen)

Quickjewels maakt gebruik van Payment Service Provider 'Buckaroo'. Dit is een internetkassa die alle betalingen voor Quickjewels regelt zonder dat je hiervoor onze webshop verlaat. Je hebt de mogelijkheid om vanuit je eigen bankomgeving te betalen. De betaalmogelijkheden die Quickjewels biedt zijn:

  • iDeal
  • Overboeking
  • Afterpay / Riverty
  • Creditcard
  • Paypal
  • Sofortbanking
  • Mister Cash


Betalen met iDeal
Wanneer je betaalt via iDeal kunnen wij direct de status van de betaling zien. Wanneer deze succesvol is afgerond kunnen wij daardoor meteen overgaan tot de verwerking en verzending van je bestelling. Het betalen via iDeal gebeurt net als bij het betalen via overboeking vanuit de eigen bankomgeving.

Deelnemende banken 
ABN Amro, ASR, Fortis, Friese Bank, ING, Rabobank, Royal Bank of Scotland, SNS Bank en Triodos Bank


Betalen via overboeking
Wanneer je per overboeking wenst te betalen, dien je de betaling over te maken aan internetkassa Buckaroo. De gegevens hiervoor ontvang je automatisch per email. In dit mailbericht staat beschreven welk bedrag je op welk bankrekeningnummer moet overmaken. Vermeld hierbij altijd het kenmerk dat je per mail krijgt opgestuurd. Zodra de betaling bij ons binnen is, kunnen wij overgaan tot het verzenden van de bestelling.


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Quickjewels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Indien u kiest voor Afterpay, dan voert Afterpay op grond van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar makenJe kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Betalen met creditcard
Je kunt bij Quickjewels betalen met creditcards van Visa en Mastercard. Vul tijdens het bestelproces het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum en de drie-cijferige veiligheidscode. Als u kiest voor deze betaalmethode belasten wij uw rekening pas na levering.

Let op!  Uit veiligheidsoverwegingen bij deze betaalwijze, is het mogelijk dat u na bestelling door ons wordt benadert voor meer identificatie informatie. Wij zullen u dan vragen om een kopie creditcard en kopie id-kaart. Vermeld duidelijk dat het een kopie betreft met data en ontvanger. Streep de belangrijkste nummers door. 


Betalen met Paypal
Om te betalen via Paypal kan je deze betaalmethode selecteren. Je krijgt dan de speciale Paypal-betaalpagina te zien waarop je kan inloggen met je Paypal-account. Klik op 'betalen' om de bestelling te voltooien. Vervolgens kom je automatisch op onze bedankpagina terecht.


Betalen met Sofortbanking
Wanneer je betaalt via Sofortbanking kunnen wij direct de status van de betaling zien. Wanneer deze succesvol is afgerond kunnen wij daardoor meteen overgaan tot de verwerking en verzending van je bestelling. Het betalen via Sofortbanking gebeurt net als bij het betalen via overboeking vanuit de eigen bankomgeving.

Deze betaalmethode is geschikt voor klanten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië.


Betalen met Mister Cash
Deze betaalmethode is één van de meest gebruikte betaalmiddelen voor online betalingen in België. Wanneer je betaalt via Mister Cash kunnen wij direct de status van de betaling zien. Wanneer deze succesvol is afgerond kunnen wij daardoor meteen overgaan tot de verwerking en verzending van je bestelling. Het betalen via Mister Cash gebeurt net als bij het betalen via overboeking vanuit de eigen bankomgeving.