Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2110 beoordelingen)

Zilveren hangers voor aan een ketting

Zilveren hangers voor aan een ketting

Heb jij een armband of ketting en is deze misschien wat aan de saaie of lege kant? Hang er bedels aan en jouw ketting of armband is in no time een stuk vrolijker. Je kan er hangers aan hangen voor elke gelegenheid. Zo kun je een hanger voor speciale herinneringen er aan hangen, maar ook als vriendschapsbedel of om éxtra trendy te zijn. QuickJewels heeft tal van bedels in het assortiment zitten. Zo heb je altijd keuze in trendy, persoonlijk en/of klassiek. In deze blog leggen we meer over de zilveren hangers/bedels voor aan jouw ketting en armband. Lees snel verder! 

 

Herinneringen

We zien veel terug dat bedels worden gelinkt aan een armband of ketting om een mooie herinnering te bewaren. Een bedel representeert dan bijvoorbeeld een leuke vakantie of een moment met familie en/of vrienden. 

Een herinnering kun je in verschillende vormen laten terugkomen. Om een mooie herinnering te laten terugkomen in een sieraad kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hanger met een foto of in het teken van je vakantie-hanger.

 

Persoonlijk

Een persoonlijke hanger raakt nooit uit de mode. Geef hangers een persoonlijk tintje door ze bijvoorbeeld te graveren of een foto toe te voegen. Ook andere dingen kunnen hangers persoonlijk maken. Denk aan bepaalde vormen of ontwerpen die helemaal bij jou passen. 

 

Trends

Trendy hangers zijn natuurlijk altijd leuk. Maak jouw sieraad helemaal trendy door er bepaalde hangers aan te doen. Een veel terugkomende trend van nu, zijn hangers met een letter of naam. Zo maak je jouw sieraad niet alleen super trendy: hij wordt ook nog eens persoonlijk!

 

Gekke vormen hangers

Naast de hangers met een herinnering, betekenis of ander persoonlijk element, heb je ook nog de hangers met verschillende vormen. Deze zijn er in allerlei verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ga je voor een super stoere look of toch een speelse hanger?

 

Moderne zilveren hangers

Een erg modern (en trendy) zilveren hanger of sieraad van nu, zijn de hangers van buddha to buddha. Deze grove sieraden en hangers zijn helemaal hot. Oude elementen uit de ‘70 en ‘80 komen weer helemaal terug en deze hangers zijn daar een van.  

Hangers kunnen dus voor verschillende gelegenheden worden aangeschaft of dienen om jouw armband en/of ketting op te vrolijken. Welke hanger kies jij om aan jouw ketting of armband te hangen?