Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2110 beoordelingen)

Welke oorbellen passen bij mijn trouwjurk?

Welke oorbellen passen bij mijn trouwjurk?

Een trouwjurk uitzoeken voor jouw grote dag is vaak een meisjesdroom. Kies je voor een klassieke witte jurk met een V-hals of juist een dichte jurk? Of ga je misschien voor een hele andere look dan een witte jurk? 

Een trouwjurk is de eyecatcher van jouw bruiloft. Maar zonder de juiste oorbellen is de look niet compleet. Welke sieraden zijn het beste bij jouw soort jurk of look? Wij helpen je graag. Daarom hebben we enkele tips voor je op een rij gezet. 

 

De klassiekers 

Veel bruiden kiezen ervoor om zich bij de klassiekers te houden. Dit zijn bijvoorbeeld parels of grote (glimmende) hangers. 

 

Grote hangers 

We kennen allemaal wel de afbeeldingen of foto’s van een prachtige bruid met opgestoken krullend haar en een off-shoulder witte bruidsjurk met grote, glimmende en prachtige hangers aan haar oren. Grote hangers in je oren geven je bruidsjurk de laatste finishing touch. 

Je hebt hangers in verschillende vormen, kleuren en in een matte of glimmende vorm. Een klassieke en chique grote oorhanger is een mooie simplistische zilveren hanger in de ooren. Dit kan groot of klein zijn, in beide gevallen blijft de oorbel chique aandoen. 

 

Parels 

Ook zien we ontzettend vaak de witte parel terug in de sieraden van een bruid. We dragen ze niet vaak meer op dagelijkse basis, maar maken graag een uitzondering bij jouw grote dag. De parel heeft iets chiques en tijdloos. Het was vroeger al een klassiek en chique sieraad en dat zal het, volgens ons, ook altijd wel blijven. 

Je hebt verschillende parel sieraden die je kan dragen tijdens jouw bruiloft. Een veelgekozen sieraad is de gouden hanger met een parel hieraan vast. Dit geeft extra dimensie aan je simplistische en chique look. 

 

Iets origineels aan? 

Wil je graag iets anders dan die klassieke sieraden? Heb je bijvoorbeeld veel bruiden gezien met soortgelijke sieraden of wil je gewoon een opvallende verschijning achterlaten? Wij hebben tips voor de moderne bruid! 

 

Draag kleuren! 

Wil je iets anders dan die klassieke oorbellen op jouw bruiloft? Ga voor kleur! Kleurrijke oorbellen op je bruiloft geven niet alleen meer sfeer, ze maken je een moderne en vrolijke bruid. Je hebt genoeg keuze uit kleurrijke oorbellen en bijpassende andere sieraden. 

Kies bijvoorbeeld een set donkerblauwe of licht blauwe oorbellen

Ook heb je veel sieraden die vrolijker aan doen. Je hebt ze in verschillende kleuren, zoals geel, oranje en rood. Deze kleuren vrolijken je bruidsjurk stevig op. Misschien kan je de kleur zelfs aanpassen aan een thema-kleur op je bruiloft!

 

Kleurrijke oorbellen zijn extra leuk in de zomer of lente. Wanneer het zonnetje schijnt en de bloemetjes bloeien, is het extra leuk om voor kleurrijke sieraden te kiezen. 

 

Juist niet simplistisch 

We horen vaker dat simplistische sieraden het goed doen op bruiloften. Ze zijn tijdloos en wanneer je over 10 jaar de foto’s van je bruiloft terugkijkt, zullen de sieraden waarschijnlijk nog steeds prachtig, elegant en chique aan doen. 

Echter hoef je jezelf niet aan deze simplistische voorwaarde te houden. Je kunt ook uitpakken met je oorbellen, zodat je meer speelsheid aan je bruidslook toevoegt. 

Een grote hanger met veel glimmende stenen of sierlijke ketting-achtige oorbellen kunnen juist heel veel aan je look toevoegen, zonder het te veel te maken.