Toggle Nav
Winkelwagen

★★★★★ (2110 beoordelingen)

Geboortecadeau tips: zilveren kinderbestek

Geboortecadeau tips: zilveren kinderbestek

Kreeg je pas geleden een nieuw nichtje of buurjongetje erbij? Altijd een grote vreugde, maar een probleem: wat is nu een leuk geboortecadeautje? Moet je nu (zoals iedereen) een luierpakje, knuffel of boekje geven? Wees origineel en geef mooie zilveren kinderbestek. Het liefst met de naam van het pasgeboren kindje erop.

 

Het leukste kinderbestek, voor nu én later

Zie je het al voor je? De tafel is gedekt, de tafel staat vol met eten en mooie borden op het luxe tafelkleed. Het blinkende kinderbestek van jouw dochter of zoon ligt naast de borden. Je bedenkt je alleen maar: ‘Dat was echt een leuk geboortecadeau, waar ze nu al jaren plezier van hebben’. 

Eigen bestek maakt eten voor kinderen leuker. Van baby’s tot al wat grotere kinderen, stuk voor stuk genieten ze volop van de leukste vorken, messen en lepels van echt zilver, verzilverd of van glanzend edelstaal. Kinderbestek met leuke figuurtjes of hun eigen naam, het kan allemaal!

 

Het zilveren kinderbestek van Keltum bij Quickjewels

Wij hebben prachtige zilveren kinderbestekjes van het merk Keltum in ons assortiment. Keltum verzorgt allerlei verschillende varianten van hun kinderbestek. Van prinsessen tot kikkers tot voetbalfanaten. Elk soort thema of onderwerp wat kinderen leuk vinden, vind je terug in ons assortiment. 

 

Vind het leukste kinderbestek 

Alle bestekjes worden gemaakt van echt staal en zijn voorzien van leuke figuurtjes vaak afgeleid van kinder strip figuurtjes of bekende kinderprogramma's.

Kinderbestek is bij ons veilig te koop in onze online shop. Quickjewels is officieel dealer van Keltum bestek. Je ontvangt bij ons altijd een uitstekende service. De zichttermijn bedraagt 30 dagen mits het niet is gegraveerd.

 

Laat je kinderbestek bij ons graveren

Wil jij jouw cadeau nog persoonlijker maken? Laat dan het kinderbestek graveren met een naam of letters van het kindje. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij je bestelling. 

Wij zorgen ervoor dat de letters mooi in het bestek gegraveerd worden, zonder dat je een pakketje ergens anders moet inleveren of uit huis moet. Je krijgt je bestelling direct (vaak de volgende dag al) gegraveerd bij jou thuis bezorgd. 

 

Mag jouw kinderbestek in de vaatwasser? 

Gebruik nooit staalwol, schuurspons of andere schuurmiddelen. Zowel de verzilverde als edelstalen bestekdelen van Keltum zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Verzilverd bestek mag niet in aanraking komen met roestvrijstaal en aluminium; dit kan vlekken veroorzaken op het zilver.